Passion Adventure

Passion Adventure
kuvaaja Riitu Kerola

torstai 4. heinäkuuta 2013

Tiimikuvia uusissa kisakamppeissa!

Seikkailu-urheilu, jos jokin on jossain määrin välineurheilua, erityisesti vaatteiden osalta. Kulkupeleissä sun muissa hankintoja ei tarvitse tehdä kuin kerran viidessä vuodessa, mutta vaatteet saattavat joutua pyöränputsausräteiksi jopa yhden kisan jälkeen. Syynä tähän on joko toimimattomuus tai yksinkertaisesti vaatteet joutuvat kisassa niin koville, että ne ovat kisan jälkeen käyttökelvottomat. Rapaojahaju ei lähde tai vaatteet ovat rymyämisestä riekaleina.

Väittäisin, että tästä viiden naisen tiimistä yksikään ei osta vaatetta sen hinnan vuoksi. Ehdottomasti tärkeintä on toimivuus ja seuraavana tulee ulkonäkö. Sitten katsotaan hintaa ja jos sekin miellyttää, on vaate todennäköisesti parasta mahdollista, mitä lajiin voi tarjota. Urheiluvaatteita on tullut vastaan hyviä ja huonoja. On liian paksua vaippaa pyöräilyhousussa, lötköpötkötrikoota tai hiertäviä saumoja puseroissa jne.

Valitettavasti toimivat urheiluvaatteet ovat harvoin halpoja. Välineet ja osallistumismaksut ovat kalliita. Tämän vuoksi sponsoreiden saaminen on ehdottoman tärkeää. Taas tänä keväänä meillä oli edessä vaatesälppäys sekä sponsoreiden etsintä. Mistä hommataan ja mitä hommataan?  

Kun seikkailee joukkueena, on myös mukavaa ja myös sponsoreiden kannalta suotavaa, että kaikilla on samanlaiset vaatteet. Se myös nostattaa joukkuehenkeä ja luo näkyvyyttä. Sponsoreita löysimme lopulta mukavasti, mutta aina enempikin voisi olla.

YBT on ylitorniolainen perheyritys, joka on tukenut Passion Adventuren seikkailuja joukkueen perustamisesta lähtien. YBT lähti mukaan myös tänä vuonna. Niina, Sanna ja Marjo ovatkin kaikki kolme käyneet samaa koulua ja luokkaa YBT:n Mikan kanssa. 

Vuosien saatossa on todettu, mikä vaate ja urheiluväline toimii ja mikä ei. Pari vuotta sitten löysimme suhteellisen lyhyellä varoitusajalla toimivan vaatetuksen eri urheiluliikkeiden ja merkkien valikoimasta. Tänä vuonna tilanne on positiivisella tavalla eri. Pitkän jahkailun ja vaatemietinnän jälkeen uskalsin olla yhteydessä Nonameen. Ja se kannatti. Saimme meille sopivan diilin ja joukkueelle loistavat vaatteet seikkailu-urheiluun. 

Devoldin hyväksi havaitun merinovillaisen poolon sekä Inovin Trailroc 236-maastojuoksukengät löysimme toiselta vaate- ja kenkäsponsoriltamme City sportilta. Kaikkia vaatteita on nyt testattu useampaan otteeseen ja koko erittäin kranttu tiimimme on ollut niihin enemmän kuin tyytyväinen. Varsinkin trikoot ovat kuin toinen iho ja toimivat kaikilla keleillä, kaikissa lajeissa, jopa uidessa. Tämä uusi trikoomalli on kyllä paras juoksutrikoo, mitä olen ikinä omistanut. Trikoiden ostaminen on muuten helppoa. Niitä saa Nonamen verkkokaupasta

Pitkään on myös ollut tarpeellista saada kuvia, joissa olisi mukana koko joukkue. Nyt kun saimme vaatteetkin kasaan ja kiireiset naiset kuvaukseen, niin tässäpä näitä sitten on. Kuvat on ottanut Antti-Pekka Tauriainen. Kiitoksia Antti-Pekalle hienoista kuvista. Toimivat urheiluvaatteet ovat usein myös hienoja, vai mitä mieltä olet?









Betonitytöt by ybt valmiina extremekoitokseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti