Passion Adventure

Passion Adventure
kuvaaja Riitu Kerola

keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kisa alkaa valmistautumisesta

Huh huh...alle kaksi vuorokautta kesän pääkoitoksen starttiin!!

Laatikot ja laukut ovat valloittaneet vapaan lattiatilan jo pari päivää sitten. On leggarii, glitterii, tekoripsii, irtohiuksii....mitä vielä!

Todellisuudessa laukuista pilkistää rautalankaa, nippusiteitä, työkaluja, köyttä, särkylääkettä, ensiapuvälineitä, rakkolaastareita ja ehkä parit lenkkarit sun muuta... Itseasiassa niin paljon roipetta, että insinööri vetää aika pikaseen excelin avuksi. Pitkään kisaan lähtevän joukkueen varustelistassa on tällä hetkellä 104 riviä ja jotain puuttuu vielä ihan varmasti!

puukko tupessa tai taittoveitsi Tytti
10 m köysi min 6 mm Tytti
puhelin vedenpitävästi pakattuna Marjo
hakaneuloja Sanna
vaseliinia Tytti
rakkopuikko Sanna
kylmäpussejaSanna
ilmastointiteippiä ja maalarinteippiä, kuminauhojaMarjo




Onneksi joukkuekohtaiset roinat jaetaan tasaisesti porukan kesken, jolloin hässäkkä helpottuu kummasti. Omissa henkilökohtaisissa vermeissäkin on ihan riittämiin miettimistä. Jos ja kun sataa, jos ja kun on sääskiä, jos ja kun tulee kylmä, jos ja kun on kuuma jne. Tämä rasti ei todellakaan ole ainakaan naiselle kovin helppo! Ei taida tietää tyttö...


Sen lisäksi, että laukut täyttyy, niin pitää muistaa täyttää myös trikoot oikein piukoiksi ja nieleskellä hiilareita...Siirrän tankkaamisen aloittamista aina viime metreille asti kun marjakiisseli ja pasta eivät jostain syystä kuulu suosikkeihini. Niillä nyt kuitenkin mennään ainakin tämä päivä vielä. Huomenna jo pikku hiljaa paluuta normaaliin muonaan...kunnes itse kisassa pakki saa järisyttävän suklaageelipatukkayliannostuksen, slurps!



Hiilareiden lisäksi otetaan maitohappobakteerikuuri sekä vähän jytympi magnesiumsatsi ennen kisaa ja kirsikkana kakun päälle jokailtainen jalkojen rasvaus usean päivän ajan. Niin ja muista huolehtia, että varpaiden kynnet ovat sopivan lyhyet! Vaikka perinteisestihän kynsiä on lakattavana kisan jälkeen n. 50% vähemmän oli ne sitten kuinka optimoidusti leikatut tahansa!



Muista, että luet kaikki muistilaput ja nuku!! Siinä olenkin todellinen mestarien mestari....



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti