Passion Adventure

Passion Adventure
kuvaaja Riitu Kerola

lauantai 15. marraskuuta 2014

Passionin CastingitKeräännyttiin syksyllä yhteen ja vakavuus oli näistä castigeistä kaukana. Kaikki täyttivät strategiset mitat, jokaisen poseeraus oli persoonallinen ja lavapresenssi vähintääkin säteilevä! Poseeraaminen on kyllä jokaisen mielestä helpompaa kun on hiekkaa hampaiden välissä, kuraa kamppeissa ja letti takussa.  Hymyn voi Tapanille tai muille seikkailukuvaajille väläyttää kesken kisan. Sitähän hymyilyttää väkisinkin kun kesken korpitaivalluksen, näkee ihmisiä!

Mutta aika sporttisia pimuja me kuiteskin ollaan, eikö ollakki? Jos siis suonette tällaisen pilkesilmäkulmassa itsekehun tässä jutussa! :) Ekassa kuvassa haettiin vielä täydellistä muotoa…Sannahan ois kiikkunu suoraa hirsiseinää pitkin korkeammallekin, mutta Marjo jäätyi merenneitoasentoon ja otto yksi oli valmis!
Kun kynsien alle jäi tikkuja seinällä roikkumisesta niin kokeiltiin portaita. Meidän kisakamppeet alkaa olla jo aika finaalissa, kun tämän kevään varustehankinta ei mennyt ihan putkeen. Löysimme Nonamen pinkistä paidasta piristystä, kun vanha valkoinen paita muuttui harmaan ja muun moskan kulahtamaksi! Inovin Trail Rocit on jo parhaat päivänsä nähneet, mutta ihan parhaat nastattomat maastokengät ever! Uusi väri tuoreemmissa malleissakin on aika nami! Niina jo ehti hankkia sellaiset!


Jotakin jänskempää piti keksiä ja saada vähän liikettä kuvaan. Kuntopiiri pystyyn ja otto kolme! V- tyylissä on vielä reenattavaa, mutta kohta onnistuu jo päällä pyörintä! 


Otto neljä, joka jäi suunnitteluasteelle kun naisia tippui puomilta.  Harmi kun kikatusnäytettä ei saanut liitettyä kuvan mukaan!Ottoa viisi varten ollaan tehty joukkuueena töitä tai siis...pikemminkin tästä kuvasta näkee miten hienosti jalka nousee tasatahtiin, kun ollaan yhdessä sitä nostettu suolla ja risukoissa! 
Otto seitsemän: Musti alias Sami Jauhojärvi on Number One ja Ylitornion oma kultapoika, jota mekin fanitamme! Ehkä tässä haisee pieni kotiinpäin veto lisäksi, mutta menköön - Ylitornio on maailman rakkain ja kaunein paikka! 

Täältä tullaan taas!!


Terkuin, Passionin tytöt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti