Passion Adventure

Passion Adventure
kuvaaja Riitu Kerola

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

”If you look good, you feel good, and if you feel good, you do good.”


Kulunut vuosi ei ole ollut joukkueellemme sieltä helpoimmasta päästä. Kisamenestystä toki tuli, mutta startteja olisi saanut olla hiukan enemmän.  Molemmissa pidemmissä kisoissa (Kärkkäinen Challenge & Lost in Kajaani) maaliin selvisi vain toinen joukkue loukkaantumisten ja sairastumisten kaataessa naisia.


Mutta miksi ihmeessä aloittaa luettelemalla vastoinkäymisiä kun paljon hyvääkin on satanut laariin?! Ensinnäkin, Kirsin olkapää alkaa olla kunnossa ja sehän tarkoittaa hänelle hurjaa määrää hiihtokilometrejä! Toisekseen, triathlonisti-Anu liittyi virallisesti vahvistamaan Passion Adventuren rivejä tästä kaudesta eteenpäin, mikä mahdollistaa pitempiin kisoihin osallistumisen jopa kahdella joukkueella.


Tietotaitotasomme karttui kun 1Lifesta tuttu seikkailijaguru Ulla ystävällisesti jakoi meille mittaamattoman arvokkaita neuvojaan kuluneena kesänä.  Ja käviväthän Ulla ja Marjo testaamassa 1Lifen ja PA:n yhteisvoimia Joensuun Ursak:ssa kesäkuussa vieden voiton naisten Challenge –sarjassa!
Pikimusta marraskuu ja tuhatmiljoonaa asiaa. Yksi jos toinenkin seikkailijoistamme miettii kuumeisesti, miten saada vuorokauteen lisää tunteja tai mistä energiaa treenaamiseen. Olemme kaikki eksperttejä perheen, työn ja harrastusten yhteensovittamisessa, mutta aina sekään ei riitä kun kokonaiskuorma ylittää maksimin. Osa meistä on treenannut määrätietoisesti ja ahkerasti läpi syksyn kun osalla meistä ovat ne niin sanotut treenislotit olleet aika vähissä. Sehän ei suinkaan tarkoita, ettemmekö olisi kaikki ensi kesänä rautaistakin rautaisempia ja motivoituneita seikkailijoita, mutta kovillehan tämä on ottanut.


Juuri kun olimme vaipumaisillamme marraskuiseen synkkyteen alkaa PA:n WhatsApp –ryhmässä käydä vilske. On löytynyt huppari!!! Ihan tosi kivan värinen ja mallinen ja tuntoinen ja arvatkaapa mitä vielä?! Se on tarjouksessa! Arki-ilta ja kello about puoli ykstoista. Marjo Lontoossa työmatkalla, osa meistä melkein jo unessa, mutta yhtäkkiä olimme pirteitä kuin peipposet! Tarjous oli voimassa vielä 90min, joten eihän se auttanut kuin herätellä loputkin porukasta ja laittaa joukkuetakkitilaus sisään. Hyvin ehdittiin ja lopputuloksenhan te olettekin jo nähneet uunituoreissa joukkuekuvissamme  J Kuvista saamme kiittää Riitu Kerolaa.





 


Kuvat eivät kerro kaikkea, mutta minäpä kerron… Tilattiin joukkeelle myös seikkailupikkareita! Olivat tarjouksessa nekin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti