Passion Adventure

Passion Adventure
kuvaaja Riitu Kerola

torstai 3. joulukuuta 2015

”Pre-Xmas Uphill Race” 21.11.2015


Parisen viikkoa sitten NUTS järjesti Kempeleen Köykkyrissä jo hieman perinteeksi muodostuneen pikkujoulutapahtuman ja mukana oltiin!

Tiimistämme tunnin tamppaukseen osallistui Sanna, Niina ja Anu. Aikaisempaa kokemusta toki rinteestä löytyi meiltä kaikilta,  sillä oltiinhan Niinan ja Anun kotirinteessä. Mutta tiimistä vain Sanna oli osallistunut samaiseen tapahtumaan edellisvuonna silloin 4h rinnettä kiertäen… HUH!


Päätimmekin hieman yhteistuumin, että tunti ”saa riittää” ;) Aika hurjia sekä fyysisesti että henkisesti ovat ne, jotka 4h saatika 6h jaksavat  rinnettä kiertää. Vaatii hurjaa kuntoa, mutta myös päätä!

Kisapäivän aamuna oli satanut kunnolla ensilunta ja viimehetken kisavaate sekä kenkä asioita säädettiin Niinan kanssa tekstiviesteillä. Ikuinen ongelmahan se on, kun päälle on jotain pantava… Ihan pelkissä tiimi pikkareissa ei kuitenkaan parane pyrähdellä!

Kisapaikan tunnelma oli hieno ja NUTS ei pettänyt tälläkään kertaa. 

Lähdössä oli sutinaa!

Kaikki toimi mallikkaasti, ainoastaan pieni miinus siitä, että juomista ei ollut juottopisteellä kisan aikana valmiina mukeissa vaan piti jäädä odottamaan mukin täyttöä tai olla juomatta. Onneksi paikalle sattui tuttuja jotka toimivat juottajina, eihän sitä pikkujoulusta kuivinsuin selviä.

Rinne tamppaantui tuossa tuokiossa ja nastalenkkarit olivat oiva apu. Ylämäkeen hapotti ja alamäki reilusti juoksulla rullaten niin kovaa, kuin kintut periksi antoi –ei siinä paljoa syke laskenut.


Palkintopöytää putsasimme puhtaaksi naisten tunnin sarjassa, vaikka allekirjoittanut ei edes ajatellut, että tästä mitään palkintoja jaetaan saatikka sinne henk.koht. päästään, mutta olipa mukava yllätys!


Anun palkintopussi :)
Jälki maininkeihin emme jääneet, mutta huhu kertoo että siellä oli kirmattu niissä kisapikkareissa ja uikkareissa paljusta pitkin rinnettä :D

Passion Adventure kumartaa... KIITOS NUTS, muut tapahtuman järjestäjät ja kanssakisaajat!

- Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti