Passion Adventure

Passion Adventure
kuvaaja Riitu Kerola

Anu

Liikkuminen ja liikunta on ollut osa elämääni lapsesta saakka, nykyään se on myös työni toimiessani yrittäjänä liikunta –ja hyvinvointialalla, personal trainerina ja ravintovalmentajana.

Lapsena ja nuorena harrastin aktiivisesti hiihtoa ja yleisurheilua, kokeilin myös jonkin verran joukkuelajeja. Ampumahiihdossa kilpailin hyvinkin tavoitteellisesti 2000-luvun puolessa välissä, samaan aikaan ”höyrähdin” suunnistukseen. Suunnistuksen opettelin käytännössä nollasta ja jo ensimmäisenä vuonna uskaltauduin Venlojen viestiin ankkuriksi, selviytyen kunnialla maaliin. Ympärivuotinen luonnossa liikkuminen ja monipuolisuus ovat olleet aina läsnä liikkumisessa ja urheilussani. 

Triathlon astui kuvioihin 2012 ja on nykyään ns. päälajini, unohtamatta talvisin hiihtoa –ja ampumahiihtoa, joissa kilpailen edelleen sekä kesäistä seikkailu-urheilua. Seikkailu-urheiluun tutustuin ystäväni Niinan innoittamana ja ensimmäinen kisa vedettiin mieheni kanssa tiiminä lainapyörillä. Siitä se innostus sitten lähti ja Passion Adventuren naiset ovat olleet seikkailupuolella ”uran näyttäjiä”.

Laji on todella mielenkiintoinen ja mahtavalla tavalla koukuttava, mukaan mahtuu aina jännitystä sekä haastetta, sillä aina jää jossiteltavaa sekä parannettavaa –aina voi suoriutua yksilönä ja tiiminä paremmin sekä kehittyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti