Passion Adventure

Passion Adventure
kuvaaja Riitu Kerola

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Ii challenge prespekuleissön

1.-2.7. käydään Kärkkäinen challengen osakilpailu Ii challenge. Kisa on PA:n naisille kesän ensimmäinen seikkailukisa. Tämä 12 tunnin kisa käydään yöllä. Passion Adventurelta on mukana neljä naista. Marjo, Sanna ja Niina eli parin vuoden takainen kokoonpano ovat toisessa ja Tytti kahden lainanaisen kanssa toisessa tiimissä. 

Tämän vuoden kisaan on ilmoittautunut kuusi naisjoukkuetta ja odotettavissa on tiukka kisa. Voittosaumoja on useammalla tiimillä. On paikallistuntemusta, kovia melojia, suunnistajia ja pyöränaisia.

Oman joukkueeni vahvuus on ehdottomastl se, että tunnemme toisemme hyvin, myös vahvuudet ja heikkoudet. Yhteisiä kisoja ja treenitunteja on lukuisia. Roolijako on selvä ja valmistautuminen tehdään huolella. Kroppa on kovassa treenissä lujilla, joten jotain jännitettävää on tälläkin kertaa kisan alla.

Melonta tulee tänä vuonna olemaan isossa ja kenties ratkaisevassa osassa, sillä melontaa on peräti 40 km ja joukkueet melovat omalla tai vuokraamallaan kalustolla. Tätä on testattu ja spekuloitu ja sen verran kerrottakoon, että sillä mennään, mikä on meidän tiimille nopeimmaksi peliksi todettu. 

Melonnan lisäksi kisassa on 60 km maastopyöräilyä, 10 km juoksua, 10 km rullaluistelua ja 0,5 km uintia. Tapani mukaan olen suunnitellut reitin valmiiksi. Harvemmin sitä onnistuu ratamestaria ennustamaan, mutta joskus on mennyt lähellekin ja spekulointi on älyttömän hauskaa. 

Seikkailu-urheilu on joukkulaji ja vauhdin määrää porukan heikoin lenkki. Reitin varrella joukkueen jäsenten välinen etäisyys saa tässä kisassa olla maksimissaan 100 metriä ja rastilla 8 metriä, joten kaveria ei auta jättää oksaan nojailemaan vaan koko ajan liikutaan yhdessä. 

Kisasta on luvassa gps-seuranta pe klo 22 alkaen. Pitäkää peukkuja!

niinaEi kommentteja:

Lähetä kommentti