Passion Adventure

Passion Adventure
kuvaaja Riitu Kerola

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Vain suuret mestarit uskaltavat levätä

Tämän(kin) passionattaren viimeisin puoli vuotta on vietetty uuteen arkirytmiin sopeutuessa. Äitiyslomalta töihin palattua treeniajan järjestyminen ei ole enää niin itsestäänselvyys, kun pienempi lapsista on vielä täysin perään katsottava ja isompaa lasta kuskataan treeneihin noin kuutena päivänä viikossa. Viikonloput saan usein nauttia lasten urheilutapahtumien riemusta, minkä vuoksi kokematta jäi mm. Hiihtoniilon hiihtoletka ;)

Työpisteeni seinälle teippasin syksyllä kaksi ajatusta helpottamaan tekemisen paljouden tuskaa. Ensimmäinen kuuluu: "Älä huiputa itseäsi. Kiireesi johtuu siitä, että teet niin paljon C-luokan asioita, ei siitä, ettei sinulla olisi aikaa A-luokan asioille." — Alan Lakein. Vaikka kiireellä selittely on mielestäni ärsyttävää ja kertoo organisointikyvyn puutteesta, silti sorrun siihen välillä itsekin. Kyllä elämässä ehtii tehdä mitä tahansa, jos asiaa pitää riittävän tärkeänä. Omat treenit vain eivät tällä hetkellä mahdu A-luokkaan perheen ja rakennusprojektin täyttäessä ykkössijat.

Muutama viikko sitten Passion Adventuren naisviisikko kokoontui kahvikuppien ääreen virittämään nauruhermoja tulevan kesän kisoja varten. Ennen tapaamistamme muistutin itseäni sen seitsemän kertaa harkiten tekemästäni päätöksestä: pitkään (24h) kisaan en voi ensi kesälle lupautua. Iloisessa ja kilpailunhaluisessa porukassa, jossa yhteishenki on loistava ja innostus valtava, tuo päätös oli todella vaikea pitää.

Jotta väliaikainen treenimäärien tippuminen ei nakertaisi pääkoppaani ja jotta käytettävissä olevan treeniajan hyödyntäisin mahdollisimman optimaalisesti, teippasin seinälleni myös Muhammad Alin sanat: "Vain suuret mestarit uskaltavat levätä." Hyvin levätyn talven jälkeen on mukava aloittaa valmistautuminen tulevan kesän koitoksiin. 

- Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti